Home       Contact      
 

Over Blue Moon

Blue Moon Fashion: Creatief, Ludiek, Uniek en Chique!


Een winkel met een enorm uitgebreid en gevarieerd assortiment, van galajurken en gelegenheidskleding tot kleding van mooie merken zoals, Tante Betsy, Vegas, Bakery Ladies & Danefae

Sinds juli 2016 zijn wij te vinden in onze winkel aan de Waterstraat in Doetinchem. Hier gaan wij volop verder om u te verassen met de meest bijzondere draagbare dameskleding. Eigenaar Betty en haar medewerkers staan voor uw klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste kleding. Wij hebben voor ieder wat wils en de keuze is reuze! 

U vindt bij ons betaalbare feestkleding en gelegenheidskleding, te denken aan galajurken, cocktailjurken, feestjurken en avondjurken, ook in grotere maten. Merken die wij onder andere verkopen zijn bijvoorbeeld, Gina Baconni, Hunza, Diva Catwalk & Doll by Ruby Rouge. Daarnaast bieden wij een grote diversiteit aan accessoires aan, zoals hoeden, tassen, sjaals, stola's en handschoenen.

Naast  feestkleding kunt u bij ons ook terecht voor bijzondere kleding van mooie merken, zoals   Danefae, Boris Industries, CC- Culture, Zilch, Tante Betsy, en heel veel overige accessoires, zoals prachtige leren tassen van het merk Sticks and Stones.
Naast wat u in de winkel kunt zien hebben wij ook nog allerlei artikelen op voorraad. Dus: What you see is not all you get! Ziet u niet meteen wat u zoekt, vraag het ons en we gaan voor u op zoek.

Kortom, Blue Moon is uniek in zijn soort, dit moet u zelf komen ervaren! Op deze website krijgt u alvast een voorproefje van wat wij zoal te bieden hebben. Voor het complete assortiment heten wij u van harte welkom in de winkel op de Waterstraat 36 in Doetinchem.

Graag tot ziens,

Team Blue Moon

 

 
Blue Moon Fashion door ProShops Webwinkels